ANKARA / ETİMESGUT - II. Abdülhamid Han Ortaokulu

LGS BAŞVURULARI 18 MART 2024 TARİHİNDE BAŞLIYOR 29 MART 2024 TE BİTİYOR

LGS BAŞVURULARI, ELEKTRONİK ORTAMDA İSTEĞE BAĞLI YAPILACAK

Şbt

Okulumuzun bir sorunu daha çözüldü. Patlak olan kazan petekleri yenileri ile değiştirilerek, kazan'a filtre takıldı.

Şbt

12.02.2024 Tarihinde Türkiye Judo Federasyonu binasında düzenlenen Okul Sporları Küçükler İl seçmesinde okulumuz öğrencilerinden;

Enise Berre ÇETİN 44 kg 1.

Feyza TÜRKMEN 28 kg 3.

Ömür AYYILDIZ 28 kg 5.

Cemre ÖZTÜRK 48 kg 7. olmuşlardır.

Şbt

OKULUMUZUN  KADIN DART TAKIMIMIZ  ANKARA 2.Sİ OLMUŞTUR.

‍️Emir YAPAR 49 kg da koparma 45 silkme 50 toplam 90 kg

ANKARA 1.Sİ

‍️Mehmet berat ÖZTÜRK 55 kg da koparma 35 silkme 42 toplam 77 kg

ANKARA 1.si

‍️Yusuf YAVUZ 40 KG da koparma 33 silkme 40 toplam 77 kg

ANKARA 1.Sİ

‍️Çınar kıymazaslan 49 kg da koparma 40 silkme 48 toplam 88 kg

ANKARA 2.Sİ

‍️Batuhan Yahşi 49 kg da koparma 40 silkme 48 toplam 88 kg

ANKARA 2.Sİ

olarak yarışmayı tamamlamışlardır.

KİKSBOKS ANKARA 1.LİĞİ VE ANKARA 2.Sİ de bizim okuldan

Okul müdürümüz öğretmen ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek öğrencilerimize akıllı saat hediye etti. Okulumuzun sporda bu yıl da destan yazmaya devam ettiğini söyledi.

Kas

Okulumuz bahçesinde merdiven girişlerinde su birikmesi nedeniyle öğrencilerin okula girişlerinde yaşanan sıkıntıyı bahçede döşenen boruyla gider yapılarak  sorun çözüldü.

Eyl

8. SINIFLARDA KOÇLUK SİSTEMİNİN UYGULANMAS İÇİN ÖĞRETMENLERİMİZLE TOPLANTI YAPTIK.

LGS'de başarının anahtarlarından birini cebimize koyduk.  Koçluk sisteminde her sınıftaki öğrenciler 5-10 öğrenciye bir öğretmen düşecek şekilde öğretmen görevlendirilmesi yapıldı.  Görevlendirilen öğretmenimiz bu öğrencilerimize koçluk yapacak. Öğrencilerimizin başarısının artırılması, takibi, analizi ve öğrenciye gerekli rehberliği yapacak. Gönüllü olarak hiç bir ücret talep etmeden bu göreve talip olan öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize de başarılar dileriz.