ANKARA / ETİMESGUT - II. Abdülhamid Han Ortaokulu

LGS BAŞVURULARI 18 MART 2024 TARİHİNDE BAŞLIYOR 29 MART 2024 TE BİTİYOR

LGS BAŞVURULARI, ELEKTRONİK ORTAMDA İSTEĞE BAĞLI YAPILACAK

LGS sınavına başvurmak isteyen öğrencilerimizin dikkatine!

LGS Sınavına başvuru zorunlu değildir.

LGS sınavına başvurmak isteyen öğrenciler 18-29 Mart tarihleri arasında e-okul'a girerek kendisi başvuracaktır.

Başvuruyu yaptıktan sonra süresi içinde okula gelip başvurusunu okul idaresine onaylatması gerekiyor.

Öğrenci başvuru yapmadan önce e-okul'daki bilgilerini kontrol ederek bilgilerinin güncel olmasına dikkat etmelidir.

LGS Sınavı ile öğrenci alacak okullar fen liseleri sosyal bilimler liseleri proje okulları ile Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Anadolu Teknik programları;

Bu okulların dışındaki okulları tercih edecek olan öğrencilerin LGS sınavına girmesine gerek yoktur, bu öğrenciler orta okul başarı puanı ile yerleştirilecektir.

2024 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

2024 yılı merkezî sınava ilişkin sıkça sorulan soru ve cevaplara ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 13:05 - Görüntülenme: 37

Etiketler :