ANKARA / ETİMESGUT - II. Abdülhamid Han Ortaokulu

8. SINIFLARIMIZA KOÇLUK SİSTEMİ UYGULUYORUZ. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE DAHA GÜÇLÜ GELECEĞE

8. SINIFLARDA KOÇLUK SİSTEMİNİN UYGULANMAS İÇİN ÖĞRETMENLERİMİZLE TOPLANTI YAPTIK.

LGS'de başarının anahtarlarından birini cebimize koyduk.  Koçluk sisteminde her sınıftaki öğrenciler 5-10 öğrenciye bir öğretmen düşecek şekilde öğretmen görevlendirilmesi yapıldı.  Görevlendirilen öğretmenimiz bu öğrencilerimize koçluk yapacak. Öğrencilerimizin başarısının artırılması, takibi, analizi ve öğrenciye gerekli rehberliği yapacak. Gönüllü olarak hiç bir ücret talep etmeden bu göreve talip olan öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize de başarılar dileriz.

22-09-2023rekli rehberliği yapacak. Gönüllü olarak hiç bir ücret talep etmeden bu göreve talip olan öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize de başarılar dileriz.

Yayın: 22.09.2023 - Güncelleme: 22.09.2023 15:36 - Görüntülenme: 168

Etiketler :