ANKARA / ETİMESGUT - II. Abdülhamid Han Ortaokulu

İLYAS KILIÇ - Okul Müdürü

1972 Ağrı doğumludur. İlk Orta ve Liseyi Iğdır´da okumuştur. Üniversiteyi Ankara Gazi Üniversitesi İşletme Eğtimi bölümünde okumuştur. İşletme Yönetimi alanında Yüksek Lisans yapmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.  İş Kariyerine çetiştli matbaalarda editör olarak çalışmakla başlamış olup, yerel gazetelerde editörlük yapmıştır. Yerel gazete ve dergilerde köşe yazıları da yazmıştır. Turk Telekom BYS de 2 yıla yakın Destek Hizmetleri müdürü olarak çalışmıştır. Milli Eğitimde 2001 yılında öğretmen olarak başlamış ve 2005 yılından sonra da çeşitli okullarda müdür yardımcısı ve müdür olarak çalışmıştır. 5 Aralık 2014 - 3 Ağustos 2023´te  Altındağ Gültepe Ortaokulu´nda müdür olarak görev yapmıştır. 3 Ağustos 2023 tarihinde Ankara Etimesgüt II. Abdulhamit Han Ortaokuluna müdür olarak atanan İlyas KILIÇ, halen bu görevine devam etmektedir. .